Održavanje Web Sajtova - Beograd, Srbija

Održavanje web stranica

Posedujete web sajt a nemate webmastera koji ga održava? To može stvarati poteškoće i uticati na vaš posao. Ažuriranje sajta vam pomaže u borbi sa zdravom konkurencijom. Održavanje sajtova obavljamo po dogovoru: ubacivanje sadržaja, slika, tekstova, ostalih dokumenata.  U ponudi imamo dnevno, nedeljno, mesečno i godišnje održavanje sajta.


Digital Signage Usluge Beograd

Digital Signage

Digital Signage je termin koji koristimo da opišemo savremeni način promovisanja, reklamiranja i prezentovacije informacija preko digitalnih panela i sa udaljene lokacije. Digitalni paneli (ekrani/display-i) se mogu postaviti unutar i van objekta (postoje specijalni zaštitni ramovi, koji se koriste u tom slučaju). postoji mogućnost i spajanja više ekrana u jedan Mega Panel. Uz digital signage, mogućnosti su neograničene, možete prezentovati svoje projekte, web sajtove, statičke i dinamičke sadržaje, fotografije, cenovnike, jelovnike… Više možete pročitati na ovom linku.


Usluge prevodjenja sajtova, Beograd - Srbija

Prevođenje web sajtova

Prevod vašeg sajta na neki strani jezik predstavlja investiciju a ne trošak. Multijezične internet prezentacije vam omogućavaju da pokrijete veće tržište i predstavite se potencijalnim saradnicima/kupcima/klijentima van okvira svoje zemlje. U tom smislu, nudimo vam prevode sa i na sledeće jezike: Srpski, Engleski, Ruski i Norveški.


Ostale Web Dizajn Usluge

Ostalo

Pored standardnih web design usluga, nudimo i usluge dizajna logo-a (logo design), usluge zakupa domena za vaš sajt (adresa sajta, primer: web-design.com ili web-dizajn.rs…), usluge zakupa hostinga (prostor na kome je sajt „parkiran“ na internetu), usluge praljenja sigurnosne kopije podataka sajta (backup), kreiranje profesionalnih email adresa…