Održavanje Web Sajtova - Beograd, Srbija

Održavanje web stranica

Posedujete web sajt a nemate webmastera koji ga održava? To može stvarati poteškoće i uticati na vaš posao. Ažuriranje sajta vam pomaže u borbi sa zdravom konkurencijom. Održavanje sajtova obavljamo po dogovoru: ubacivanje sadržaja, slika, tekstova, ostalih dokumenata.  U ponudi imamo dnevno, nedeljno, mesečno i godišnje održavanje sajta.


Digital Signage Usluge Beograd

Digital Signage

Digital Signage je termin koji koristimo da opišemo savremeni način promovisanja, reklamiranja i prezentovacije informacija preko digitalnih panela i sa udaljene lokacije. Digitalni paneli (ekrani/display-i) se mogu postaviti unutar i van objekta (postoje specijalni zaštitni ramovi, koji se koriste u tom slučaju). postoji mogućnost i spajanja više ekrana u jedan Mega Panel. Uz digital signage, mogućnosti su neograničene, možete prezentovati svoje projekte, web sajtove, statičke i dinamičke sadržaje, fotografije, cenovnike, jelovnike… Više možete pročitati na ovom linku.


Usluge prevodjenja sajtova, Beograd - Srbija

Prevođenje web sajtova

Prevod vašeg sajta na neki strani jezik predstavlja investiciju a ne trošak. Multijezične internet prezentacije vam omogućavaju da pokrijete veće tržište i predstavite se potencijalnim saradnicima/kupcima/klijentima van okvira svoje zemlje. U tom smislu, nudimo vam prevode sa i na sledeće jezike: Srpski, Engleski, Ruski i Norveški.


Ostale Web Dizajn Usluge

Ostalo

Pored standardnih web design usluga, nudimo i usluge dizajna logo-a (logo design), usluge zakupa domena za vaš sajt (adresa sajta, primer: web-design.com ili web-dizajn.rs…), usluge zakupa hostinga (prostor na kome je sajt „parkiran“ na internetu), usluge praljenja sigurnosne kopije podataka sajta (backup), kreiranje profesionalnih email adresa…


Dopada vam se? Podelite...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin